DESCARREGA

Suspès l’inici de la 2a Onada de l’EGM

Ho ha informat aquest divendres 13 de març l’AIMC

La Junta Directiva de l’AIMC ha decidit que, davant les dificultats que planteja la situació de crisi sanitària que està visquent la nostra societat produida pel COVID-19 (Coronavirus), i també com a mesura de prevenció, es suspèn de manera temporal l’inici del treball de camp de la segona onada de l’EGM, prevista pel proper 25 de març.

Informa l’AIMC que aquesta decisió es revisarà novament abans de Setmana Santa en una reunió de caràcter extraordinari, en la que es tindrà en compte com evoluciona la situació sanitària a l’Estat.

DESCARREGA

MÉS NOTES DE PREMSA

L’Associació Catalana de Ràdio denunciarà a la fiscalia una emissora il·legal per incitació a l’odi

L’emissora Radio Hayatti, ja havia estat denunciada davant les administracions per l’A.C.R.   L’A.C.R. recorda que les emissores il·legals provoquen greus perjudicis tant socials com econòmics i alerta de les…

SEGUIR LLEGINT

L’Associació Catalana de Ràdio, ACR, considera que les mesures d’ajut anunciades per la Portaveu del Govern de la Generalitat són del tot insuficients per garantir la continuïtat dels 1.000 llocs de treball que aplega el sector, 683 directes, entre laborals i col·laboradors i 300 indirectes.

Amb les previsions de facturació, el sector privat de la radiodifusió catalana pot perdre l’actual equilibri editorial i d’oferta programàtica. Segons el sondeig d’urgència elaborat per la consultora Media Hotline…

SEGUIR LLEGINT